Înființată în martie 2017, Asociația Culturală și Ecologică SEPALE își propune să promoveze ideile oamenilor din diferite domenii de activitate preocupați de problematici ale mediului înconjurător, fie el natural, fie antropic. Principalul obiectiv SEPALE este înființarea unui parc/sanctuar pentru păsări nerăpitoare, în cadrul căruia să se găsească un punct de primire, îngrijire și eliberare păsări, un adăpost pentru păsările cu handicap, un centru pentru porumbelul comun (ca parte din proiectul de gestionare a porumbeilor comunitari din Timișoara, alt obiectiv SEPALE). Parcul se vrea a fi și un spațiu alternativ pentru diverse evenimente cultural-artistice și educaționale.

Toate acțiunile SEPALE se construiesc pornind de la respectarea naturii.

În prezent, adăpostul pentru păsări SEPALE funcționează în regim de gospodărie proprie la 1.6 km în afara Timișoarei, pe lângă Calea Urseni. Programul pentru urgențe este non-stop; vizitele se pot face doar pe lumină, pentru a nu deranja păsările. Nu se percep costuri pentru primirea și îngrijirea păsărilor.

Persoane de contact
Silvia Moldovan: 0724898390
Alin Spiridon: 0723137148

email: contact@sepale.ro

Ne puteți urmări și pe canalul de YouTube:

SEPALE
Established in 2017, The Cultural and Ecological Asociation SEPALE sets itself to promote the ideas of people from different fields of activity, preoccupied ...

Pentru oricine dorește să ne susțină financiar, o poate face aici:

Conturi bancare
LEI: RO14BTRLRONCRT0386657701
EURO: RO61BTRLEURCRT0386657701

Formular 230

Paypal
paypal.me/AsociatiaSEPALE

Patreon
Become a Patron!